Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Rokokko3255 Oliwia CC (3895 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
norge51 napisał:
Desperatki raczej moja rada znaleść chłopa na polisch heart , przyjechać tu nauczyc sie snakker noszk i już jakiś to pomysł jest a facet no cóż zawsze go można zmienic.
taa
a dupa nie mydło i się nie zmydli
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
dokladnie hardkor i desperacja to nie ja napisalam że może lubi sex z benieficjętami sorry Makaryna ale ja wolałam (tzw ODPOWIEDZIALNOSC to jest moze znasz takie slowo) jechac nie w nieznane i nie bez kasy i to nie znaczy że jakas jestem ą ę
Zgłoś wpis
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Hanaszka napisał:
a TY nierozgarnieta , czytaj ze zrozumieniem ! hardkor dla mnie to w nieznane samemu zeby dupy dawac jak sugeruja koledzy z forum

No to zaprezentowalas super rozgarniecie, tlumoku !!!!
Posadzasz bez zadnych podstaw nieznana ci osobe o to ze bedzie "dupy dawac", tylko dlatego, ze ktos wyslal link do jakiegos artykulu ?????
czym ty myslisz ??? Chyba tym twoim "hardkorem"" !!
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wlasnie przeciez w Angli dobrze placa a i podatek sciagaja dopiero powyzej 160 000nok
no i socjal maja niezly
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
ja nikogo nie posądzam ?? umiesz czytać ?? gdzie tak napisałam ??
odpowiedziałam na ogólne stwierdzenia w postach
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
jak byś potrafiła czytać ze zrozumieniem to może bys doczytała że rozmowa się toczy ogolnie o jakis ludziach wybierajacych sie w nieznane bez kasy i znajomych nigdzie nie napiosano że tyczy to tej konkretnie dziewczyny ktora zaczela watek dorzucasz swoje 3 grosze to poczytaj dokladnie
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Z kółka różańcowego? Po czym tak sądzisz? Zniesmaczona nie, raczej dziewczyna może sobie krzywdę zrobić jeżeli np pozna jakiegoś zboczeńca a on może jej krzywdę zrobić, życie jest różne....Ja natomiast przyjechałam tutaj już ładne parę lat temu i wcześniej załatwioną pracę, zwyczajnie znalazłam na finn.
Zgłoś wpis
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Hanaszka napisał:
ja nikogo nie posądzam ?? umiesz czytać ?? gdzie tak napisałam ??
odpowiedziałam na ogólne stwierdzenia w postach

1. Cytat: [...]hardkor dla mnie to w nieznane samemu zeby dupy dawac jak sugeruja koledzy z forum[...]
2. Te "ogolne stwierdzenia", to twoje i aurelii

Czasami warto przeczytac, to co sie samemu pisze.
Poza tym zalozycielka watku nigdzie nie napisala, ze nie ma pieniedzy, chce dawac to, czy co innego.... spytala sie tylko o pomoc..... Wiec jak juz chcesz cos nagryzmolic, to przeczytaj na jaki temat, bo bredzisz jak podniecona przy konfesjonale
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Hanaszka, bardzo mądra z ciebie dziewczyna.
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
hahaha no ze zrozumieniem przeczytałaś jak ch... ale ja nie odpowiadałam na jej post tylko na to co dalej pisane bylo i gdzie ja pisze ze o nia chodzi ???
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok